Sidan innehåller annonslänkar
John Masters

John Masters Honey & Hibiscus Shampoo 188 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett stärkande och återuppbyggande schampo för dig med mycket torrt och skadat hår.Honung och hibiscus, samt 9 andra certifierat ekologiska växtoljor tillför håret ny näring. Håret stärks inifrån och fuktbalansen återuppbyggs.Ekologiskt schampo för torrt hår, kemiskt behandlat hår som färgat, blekt och permanentat, skadat hår. Är färgsäkert (drar ej ur färgen).​AnvändningAnvänd 1-2 gånger/vecka eller vid varje hårtvätt tillsammans med Honey & Hibiscus Hair Reconstructorför optimalt resultat.Massera in en liten mängd schampo i fuktigt hår för att avlägsna ytliggande smuts och produktrester.Skölj noggrant.Massera in ytterligare en liten mängd schampo och låt verka i 1-2 minuter för maximal återfuktning.Skölj och applicera sedan balsam (Honey & Hibiscus Hair Reconstructor).För extra vård kan du avsluta din hårtvätt med att applicera ett par droppar av John Masters Defrizzer i handdukstorrt hår, en leave-in kur som vårdar, skyddar och stärker.Ekologiskt schampo som kommer i återvinningsbar plastflaska med snäpplock. 188ml
John Masters Honey & Hibiscus Shampoo 188 ml


Beställ John Masters Honey & Hibiscus Shampoo 188 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten John Masters Honey & Hibiscus Shampoo 188 ml inom kategorin Shampoo.

Kategori: Shampoo
Artikelnummer: 1935-104-0188
Visa fler

Från kunskapsbanken

Johnson

Johnson är ett vanligt efternamn i stora delar av världen, framför allt i engelskspråkiga länder. I Sverige förekommer efternamnet Johnson som en stavningsvariant till det vanliga namnet Jonsson och med samma uttal som detta. Andra stavningsvarianter till Jonsson är bl.a. Jonson, Johnsson och Jonzon. Personer med efternamnet Johnson med nordisk anknytning, i huvudsak svenskar och andra nordbor, men också svenskamerikaner, har därför förts upp i artikeln om efternamnet Jonsson i tillägg till att de är med här.

Masters

Masters kan syfta på: The Masters Tournament, en av golfens fyra majortävlingar för herrar Scandinavian Masters, årlig golftävling på Europatouren i Sverige Tennis Masters Cup, den sista tävlingen för året på ATP-touren i tennis Masters (snooker), inbjudningsturnering i Snooker som spelas i London Masters (simning), tävlingsform i simning där deltagarna ska ha fyllt minst 25 år Edgar Lee Masters (1868–1950), amerikansk författare William H. Masters (1915–2001), amerikansk sexualforskare och läkare

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.