Essie

Essie Nail Care Base Coat All In One 14 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett all-in-one lack som ger glans & styrka inifrån & ut. Vårt multifunktionella lack, beirikad med argan olja som har under- & överlack i en & samma produkt. Den hjälper till att stärka nageln när den används som underlack & ger nageln en blank yta när den används som överlack. Användning Applicera ett lager all-in-one på rena naglar & låt torka. Applicera därefter två lager essie nagellack & avsluta sedan med ett till lager all-in-one.13,5ml
Essie Nail Care Base Coat All In One 14 ml


Beställ Essie Nail Care Base Coat All In One 14 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Essie Nail Care Base Coat All In One 14 ml inom kategorin BasTopplack.

Kategori: BasTopplack
Artikelnummer: 1103-136-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Medicare

Medicare kan syfta på Medicare (Australien) Medicare (Kanada) Medicare (USA)

Kendall

Kendall kan syfta på följande platser:

Balmain

Balmain kan syfta på: Balmain (modehus) – ett modehus

Jone

Jone är ett berg i Angola. Det ligger i provinsen Zaire, i den nordvästra delen av landet, 300 kilometer norr om huvudstaden Luanda. Toppen på Jone är 599 meter över havet.Terrängen runt Jone är varierad. Jone är den högsta punkten i trakten. Runt Jone är det mycket glesbefolkat, med 7 invånare per kvadratkilometer.. I omgivningarna runt Jone växer huvudsakligen savannskog. Savannklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 23 °C. Den varmaste månaden är mars, då medeltemperaturen är 24 °C, och den kallaste är juli, med 20 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 732 millimeter. Den regnigaste månaden är april, med i genomsnitt 372 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 1 mm nederbörd.

Kure

Kure (japanska: 呉市?, Kure-shi ) är en stad i Hiroshima prefektur i Japan. Staden fick stadsrättigheter 1902 och har sedan 2016 status som kärnstad (japanska: 中核市?, Chūkakushi ) enligt lagen om lokalt självstyre.Kure är en hamnstad ca 20 km sydöst om Hiroshima vid Japanska innanhavet. Mellan 1886 och 1945 var det en viktig flottbas med varv för den japanska krigsflottan.