Sidan innehåller annonslänkar
Essie

Essie Nail Care Base Coat Smooth-E

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett utjämnande underlack som ger jämna & släta naglar. Vår utjämnande formula som är berikad med ceramid hjälper till att fylla ut ojämnheter på nagelns yta för en jämn finish. Den hjälper till att skapa en barriär som motverkar missfärgningar på naglarna. Användning Applicera ett lager på rena naglar & låt torka. Applicera därefter två lager essie nagellack & avsluta med ett lager essie top coat.13,5ml
Essie Nail Care Base Coat Smooth-E


Beställ Essie Nail Care Base Coat Smooth-E på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Essie Nail Care Base Coat Smooth-E inom kategorin BasTopplack.

Kategori: BasTopplack
Artikelnummer: 1103-142-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Medicare

Medicare kan syfta på Medicare (Australien) Medicare (Kanada) Medicare (USA)

Kure

Kure (japanska: 呉市?, Kure-shi ) är en stad i Hiroshima prefektur i Japan. Staden fick stadsrättigheter 1902 och har sedan 2016 status som kärnstad (japanska: 中核市?, Chūkakushi ) enligt lagen om lokalt självstyre.Kure är en hamnstad ca 20 km sydöst om Hiroshima vid Japanska innanhavet. Mellan 1886 och 1945 var det en viktig flottbas med varv för den japanska krigsflottan.