Sidan innehåller annonslänkar
Essie

Essie Nail Care Base Coat Here To Stay

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett underlack som förlänger hållbarheten av din manikyr. Vår innovativa, färgbindande teknologi som ger ett hållbart resultat & jämn applicering för att hjälpa färgen att fästa bättre på dina naglar. Den motverkar missfärgning & får din färg att hålla längre. Användning Applicera ett lager på rena naglar & låt torka. Applicera därefter två lager essie nagellack & avsluta med ett lager essie top coat.13,5ml
Essie Nail Care Base Coat Here To Stay


Jämför produkt Essie Nail Care Base Coat Here To Stay online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Essie Nail Care Base Coat Here To Stay i kategorin BasTopplack här hos oss.

Kategori: BasTopplack
Artikelnummer: 1103-143-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Medicare

Medicare kan syfta på Medicare (Australien) Medicare (Kanada) Medicare (USA)

Benton

Benton kan syfta på:

Kure

Kure (japanska: 呉市?, Kure-shi ) är en stad i Hiroshima prefektur i Japan. Staden fick stadsrättigheter 1902 och har sedan 2016 status som kärnstad (japanska: 中核市?, Chūkakushi ) enligt lagen om lokalt självstyre.Kure är en hamnstad ca 20 km sydöst om Hiroshima vid Japanska innanhavet. Mellan 1886 och 1945 var det en viktig flottbas med varv för den japanska krigsflottan.