Essie

Essie Nail Care Top Coat Quick- E Drying Drops

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Snabbtorkande droppar för nagellack Vår snabbtorkande formula appliceras snabbt & enkelt, reducerar torktiden & får nagellacket att stelna på ett ögonblick. Den hjälper snabbt till att skydda mot utsmetning, kantstötar, repor & resultatet blir en vacker & snabbtorkande manikyr. Användning Applicera 1-2 droppar med pipetten på nymålade naglar. Undvik att pipetten kommer i kontakt med nageln.13,5ml
Essie Nail Care Top Coat Quick- E Drying Drops


Jämför produkt Essie Nail Care Top Coat Quick- E Drying Drops online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Essie Nail Care Top Coat Quick- E Drying Drops i kategorin BasTopplack här hos oss.

Kategori: BasTopplack
Artikelnummer: 1103-139-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Medicare

Medicare kan syfta på Medicare (Australien) Medicare (Kanada) Medicare (USA)

Stop

Stop har flera betydelser: Stop (mått) – ett gammalt rymdmått Stop (Spice Girls-låt) – en sång av Spice Girls från 1998 Stop (låt av Omar Naber) – en låt framförd av den slovenska sångaren Omar Naber 2005 Stop (Sibel Redzep-låt) – från Melodifestivalen 2010 Stop – vägmärke, se stoppskylt

Salvequick

Salvequick (tidigare Salvekvick) är ett styckförpackat plåster, som introducerades 1953 av det svenska företaget Cederroth. Varje enskilt plåster är förpackat i en liten påse av värmeförseglat material, som skyddar mot smuts, damm och bakterier. Det var Europas första styckeförpackade plåster och kom att säljas mycket på den europeiska marknaden. Salvequick är marknadsledande och synonymt med plåster i många länder i Europa. Plåstret finns idag i en rad olika utföranden för olika ändamål och även som flytande plåster på tub.

Abena

Abena kan syfta på följande platser:

Kure

Kure (japanska: 呉市?, Kure-shi ) är en stad i Hiroshima prefektur i Japan. Staden fick stadsrättigheter 1902 och har sedan 2016 status som kärnstad (japanska: 中核市?, Chūkakushi ) enligt lagen om lokalt självstyre.Kure är en hamnstad ca 20 km sydöst om Hiroshima vid Japanska innanhavet. Mellan 1886 och 1945 var det en viktig flottbas med varv för den japanska krigsflottan.