Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Barbiere Fixing Wax Strong Hold 75 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En vax för en diskret glansig finish. Det torkar inte håret, vilket hjälper till att hantera strukturerade utseende med ett starkt hold. Håret blir välfixerat, håller den önskade looken i timmar utan att det behövs fixas på. För både långt och kort hår. 75 ml
Acqua Di Parma Barbiere Fixing Wax Strong Hold 75 ml


Beställ Acqua Di Parma Barbiere Fixing Wax Strong Hold 75 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acqua Di Parma Barbiere Fixing Wax Strong Hold 75 ml inom kategorin Vax.

Kategori: Vax
Artikelnummer: 2217-232-0075
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Hold

Hold (förkortat H, HD eller HLD) är en statistisk kategori i baseboll. Den är viktig för sådana relief pitchers (avbytare) som byts in för att hålla ledningen i matcherna och som inte är closers, vilka byts in för att avsluta matcherna.