Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Barbiere Grooming Cream Natural Hold 75 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En krämig och lätt konsistens för en naturlig och inte "frizzy" stil. Krämen konditionerar håret och hjälper till att återställa statisk elektricitet i håret. Den tynger inte ner håret, ger ett lätt håll som kan hanteras flera gånger under dagen. För både långt och kort hår. 75 ml
Acqua Di Parma Barbiere Grooming Cream Natural Hold 75 ml


Jämför produkt Acqua Di Parma Barbiere Grooming Cream Natural Hold 75 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acqua Di Parma Barbiere Grooming Cream Natural Hold 75 ml i kategorin Vax här hos oss.

Kategori: Vax
Artikelnummer: 2217-230-0075
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Grooming

Grooming (direkt översättning: omvårdnad) kan ha flera olika betydelser. Gromning – en vuxen tar sexuell kontakt med ett barn. Grooming (skönhetsvård) – manlig skönhetsvård

Natural

Natural är det svenska reggaebandet Kalle Baahs andra studioalbum, utgivet 1992. Det är gruppens första album med texter på engelska.

Hold

Hold (förkortat H, HD eller HLD) är en statistisk kategori i baseboll. Den är viktig för sådana relief pitchers (avbytare) som byts in för att hålla ledningen i matcherna och som inte är closers, vilka byts in för att avsluta matcherna.